Stuur een aanvraag
Vraag een terugbelverzoek aan
Bel ons
Houdt de cmdctrl -toets ingedrukt en druk op +/-
Hoofd pagina -> ▷ AssiStep Prijs En Installatie

▷ AssiStep Prijs En Installatie

AssiStep is een innovatief en revolutionair traphulpmiddel
Voordat u besluit om een AssiStep aan te schaffen, raden we u aan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met onze productadviseurs, zodat we een oplossing op maat kunnen maken die aan uw behoeften voldoet.

Wat is de AssiStep?

De AssiStep is een innovatief en revolutionair traphulpmiddel waarmee u in uw eigen huis kunt blijven traplopen.

Met de ondersteuning die het hulpmiddel biedt, kunt u veilig blijven traplopen in eigen huis. De AssiStep is uitgerust met een veilige handgreep die vergrendelt wanneer u er kracht op uitoefent en een fysieke barrière die vallen voorkomt. Het gepatenteerde en unieke remsysteem zorgt voor eenvoudig en veilig traplopen.

De handgreep is ergonomisch gevormd, waardoor u veel verschillende grijpmogelijkheden hebt, zowel bij het oplopen als bij het afdalen van de trap. Bovendien is het railingsysteem volledig modulair opgebouwd, waardoor het ook bij trappen met bochten snel gemonteerd en geleverd kan worden.

Aide pour monter les escaliers étreinte

Hoe werkt de AssiStep?

Bij het oplopen van de trap duwt u eenvoudig de lichte aluminium hendel voor u uit (zoals u zou doen met een rollator). Wanneer u de hendel naar beneden trekt, blijft deze vergrendeld zodat u op de hendel kunt steunen tijdens het beklimmen van een trede.

Bij het afdalen van de trap kunt u het buitenste deel van de handgreep iets optillen om het vergrendelingsmechanisme te ontgrendelen. Zodra u kracht op de hendel uitoefent, gaat deze automatisch in een vergrendelde positie, waardoor u steun krijgt bij het aflopen van de trap.

De AssiStep zorgt ervoor dat u veilig en met de nodige steun kunt blijven traplopen, waardoor u onafhankelijk bent van anderen en bovendien in beweging blijft.

AssiStep prijs

Net als bij andere hulpmiddelen die in een privéwoning moeten worden geïnstalleerd, is de prijs van AssiStep afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • Hoe lang is uw trap?
 • Heeft u een rechte of gebogen trap?
 • Wilt u de handgreep in de trap geparkeerd, of weg van de trap?
 • Kunnen we rechtstreeks op de muur installeren, zonder een bord voor meer stabiliteit?
 • Heeft u specifieke functies of opties nodig?

Er zijn twee belangrijke redenen waarom we de prijzen zo veel lager kunnen houden dan trapliften:

 1. De AssiStep is een 100% mechanisch product, waardoor het eenvoudig en betrouwbaar is. Er is meestal geen onderhoud nodig en het werkt nog steeds als de stroom in uw huis uitvalt.
 2. De AssiStep is een 100% module-gebaseerd systeem. Dit betekent dat we ons railingsysteem niet op uw trap hoeven af te stemmen, maar in plaats daarvan afgewerkte modules kunnen gebruiken en het ter plekke aan uw trap kunnen aanpassen. Dit vermindert arbeidsintensief werk en maakt het voor ons mogelijk om het product op korte termijn te installeren.

Hoeveel kost een AssiStep voor een gebogen trap?
AssiStep voor gebogen trappen is meestal 30-50% goedkoper in vergelijking met een gebogen traplift, dankzij het unieke en gepatenteerde modulaire railingsysteem waarmee we gestandaardiseerde bochten in bulk kunnen leveren, wat uiteindelijk een grote kostenbesparing oplevert voor onze klanten. De AssiStep hoeft niet op maat gemaakt te worden, ook niet voor gebogen trappen, waardoor het een goedkopere oplossing is.

Assistep prijs

Hoe kan de AssiStep u helpen thuis onafhankelijk te blijven?

Er zijn veel unieke voordelen van het AssiStep-systeem:

 • Het houdt u zo lang mogelijk gezond en in beweging
 • Het stelt u in staat om de loopvaardigheid en balans te onderhouden of zelfs te verbeteren
 • Het zorgt voor meer veiligheid bij het traplopen
 • Het voorkomt vallen, aangezien de handgreep vergrendeld blijft als u erop valt

Het bevat een hoogwaardige roestvrij-stalen railing en voegt waarde toe voor iedereen die de trap gebruikt.

Wilt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Onze productadviseurs informeren u graag over de voordelen van het product en bieden u een gratis en vrijblijvende offerte.

Kies uw Assistep

Configureer uw AssiStep - in slechts een paar stappen!

Welk type trap heeft u?

Valg

Wie bent u? Bent u een particulier of een instituut die interesse heeft in een Assistep?

Valg

We hebben uw postcode nodig om de dichtstbijzijnde dealer te vinden en uw verzendkosten en installatiekosten te kunnen berekenen.

Omdat u een ander type trap heeft, bieden we u een huis inspectie aan om zo een aanbieding te kunnen doen.

Vi har dessverre ingen distributør i landet du valgte. Du kan likevel fullføre skjema, så sender vi deg informasjon om AssiStep.

In sommige gevallen hebben wij meer informatie nodig over uw trap. Daarom vragen wij u om uw telefoonnummer, zodat wij u kunnen bellen indien nodig. Uw emailadres hebben wij nodig om uw offerte te kunnen mailen inclusief extra informatie.

Controleert u alstublieft uw ingevoerde gegevens voordat u op verzenden klikt.

Nadat u het formulier verstuurd heeft ontvangt u een email met een prijsindicatie. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en is veilig bij ons.
Bedankt voor de aanvraag. U ontvangt binnenkort een e-mail met meer informatie en een prijsopgave op basis van uw keuzes