Stuur een aanvraag
Vraag een terugbelverzoek aan
Bel ons
Houdt de cmdctrl -toets ingedrukt en druk op +/-
Hoofd pagina -> Disclaimer & Impressum

Assistech’s Privacybeleid

Persoonlijke informatie is een stukje informatie of beoordeling die aan u als persoon kan worden gekoppeld, via uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres of nationaal verzekeringsnummer.

Informatie over gedragspatronen wordt ook beschouwd als persoonlijke informatie, zoals digitale tracks die op internet zijn achtergelaten nadat u iets hebt opgezocht.

Verantwoordelijkheid voor het omgaan met informatie

Assitech AS (Reg. Nr .: 813 727 102) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijke informatie en de behandeling van persoonlijke gegevens is onderworpen aan de huidige privacywetgeving.

Verzameling en verwerking

Persoonlijke gegevens die wij verzamelen, zijn noodzakelijk om onze klantenrelaties te kunnen beheren en de overeenkomsten van het bedrijf direct of indirect voor u, de klant, en de afhandeling van garantie en productaansprakelijkheid na te komen. De informatie wordt ook gebruikt voor het beantwoorden van uw vragen, het verbeteren van onze diensten en de inhoud van onze website, en geeft u tips, begeleiding en informatie over producten en diensten. Het wordt ook gebruikt voor uitnodigingen om deel te nemen aan evenementen en om uw mening te vragen over onze producten en diensten, evenals voor onze eigen interne doeleinden. De verwerking van persoonlijke gegevens is afhankelijk van uw toestemming, op verzoek van ons of door vrijwillig informatie aan ons te verstrekken via deze website. De informatie kan ook worden gebruikt in marktanalyses.

Persoonlijke gegevens voor de bovengenoemde doeleinden kunnen ook worden bekendgemaakt aan bedrijven / organisaties waarmee Assitech binnen en buiten de EER en EU-gebieden samenwerkt. Als Assitech de plicht heeft om informatie openbaar te maken aan een overheidsinstantie, zal de informatie worden overgedragen volgens de vereisten van de overheid.

Waar informatie wordt opgehaald

Wij verzamelen persoonlijke informatie van u als klant, van mensen die u vertegenwoordigen en vertegenwoordigers van openbare registers. We verzamelen ook persoonlijke informatie van u via de contactgegevens in de registratie van interesseformulieren en dergelijke op onze website of via services van derden.

Opslag en verwijdering

Opslaan en verwijderen gebeurt in overeenstemming met de Wet op persoonsgegevens. Informatie die niet langer nodig is op basis van het doel waarvoor deze is opgeslagen, wordt verwijderd.

Uw rechten

U hebt het recht om de informatie te bekijken die wij over u hebben opgeslagen en hoe wij hiermee omgaan, en u kunt vragen om de informatie te laten verwijderen. Met betrekking tot basisinformatie over hoe we persoonsgegevens verwerken bij Assitech, raadpleegt u de informatie in deze verklaring.

U hebt het recht om te verzoeken dat onjuiste, onvolledige of onnodige informatie over u wordt verbeterd, verwijderd of aangevuld.

Wijzigingen in dit privacybeleid

Wijzigingen worden voortdurend bijgewerkt om in overeenstemming te blijven met de huidige wetgeving. We moedigen u aan om op de hoogte te blijven van onze huidige privacyverklaring op deze website.

Hoe informatie is beveiligd

Informatie wordt verwerkt en opgeslagen in afzonderlijke systemen met strikte toegangsbeperkingen en wordt alleen verwerkt door mensen die officiële toegang hebben.

Voorbehoud

U kunt ervoor kiezen om geen marketinginformatie van Assitech te ontvangen.

Contact gegevens

Als u toegang wilt krijgen tot de informatie die we over u hebben, of als u andere vragen heeft met betrekking tot privacybescherming, neem dan contact met ons op.