Stuur een aanvraag
Vraag een terugbelverzoek aan
Bel ons
Houdt de cmdctrl -toets ingedrukt en druk op +/-
Hoofd pagina -> Nieuws en artikelen -> Veilig Traplopen Met Het Trap Handvat

Nieuws

Veilig Traplopen Met Het Trap Handvat

Assistep prijs
Geschatte leestijd 3 min. Gepubliceerd 21.09.2020
Heeft u extra ondersteuning nodig bij het traplopen? Maak kennis met het unieke AssiStep-trap handvat, dat meer veiligheid en ondersteuning biedt bij het traplopen. De AssiStep-hendel bestaat uit een moderne en discrete handgreep, gekoppeld aan een uniek en hoogwaardig roestvrijstalen railsysteem.

1. Wat is het AssiStep-trap handvat?

Het AssiStep trap hadvat is een nieuw en revolutionair hulpmiddel dat uw trap toekomstbestendig en veilig maakt. Het is ontwikkeld voor mensen met een verminderd evenwicht, een verminderde loopfunctie of andere mobiliteitsproblemen.

De AssiStep-traphendel is ontwikkeld door toonaangevende industriële ontwerpers en ingenieurs in Noorwegen en wordt tegenwoordig geëxporteerd naar ongeveer 20 landen wereldwijd.

2. In welke trappen kan AssiStep worden geïnstalleerd?

Assi Step stair types dutch

Het AssiStep trap handvat kan in vrijwel elk type trap worden geïnstalleerd dankzij het unieke en gepatenteerde modulaire railsysteem. Hierdoor kunt u specifieke modules kiezen die passen bij de afmetingen van uw trap.

De AssiStep railings zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en geanodiseerd aluminium

3. Voordelen van de AssiStep-traphendel

Met de AssiStep in huis geniet u snel van:

Verhoogde steun en zelfstandigheid

Valpreventie, aangezien de traphendel van de trap vallen kan voorkomen

Discrete en ruimtebesparende oplossing

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Geen onderhoudsvereisten en geen terugkerende kosten

4. Ontwerp & functies

De AssiStep is ontworpen om op natuurlijke wijze in elke huiselijke omgeving op te gaan. Met zijn moderne rail en gebruiksvriendelijke handgreep is hij een goede oplossing voor mensen die behoefte hebben aan de extra steun die de handgreep biedt.

De AssiStep is eenvoudig in te klappen, zodat hij niet in de weg zit als hij niet wordt gebruikt. Als u klaar bent om de trap op te lopen, klapt u de hendel gewoon terug naar de ‘’gebruikspositie’’ en is hij klaar voor gebruik.

De extra ondersteuning en valpreventie bij het aflopen van de trap zorgen al snel voor meer zelfvertrouwen. Het trap handvat vergrendelt automatisch wanneer u kracht op de handgreep uitoefent.

Wanneer u de trap oploopt, duwt u de traphendel een armlengte voor u uit. Wanneer de hendel naar beneden wordt getrokken, vergrendelt deze automatisch op zijn plaats, waardoor u van meer steun geniet bij het traplopen.

Comparison folded in not folded in
AssiStep man up OPTIMIZED SIZE

Bekroond Ontwerp

De AssiStep heeft in 2019 de prestigieuze prijs ‘’Best product’’ gewonnen door de SilverEco Independent Aging Well International.

Houdt u veilig en actief

De AssiStep is getest en gecertificeerd door de toonaangevende inspectie-instelling TÜV uit Duitsland. Hij is goedgekeurd voor gebruikers met een gewicht tot 264 pond / 120 kg en voldoet aan alle vereiste technische veiligheidsnormen.

Kan in de meeste soorten trappen worden geïnstalleerd

AssiStep is zo ontworpen dat hij gemakkelijk aan uw trap kan worden aangepast. Hij kan worden geïnstalleerd in zowel rechte als gebogen trappen en trappen met vlakke bordessen.

Neemt weinig ruimte in beslag

Als de hendel is ingeklapt, valt alleen de mooie roestvrijstalen leuning op.

Kies uw Assistep

Configureer uw AssiStep - in slechts een paar stappen!

Welk type trap heeft u?

Valg

Wie bent u? Bent u een particulier of een instituut die interesse heeft in een Assistep?

Valg

We hebben uw postcode nodig om de dichtstbijzijnde dealer te vinden en uw verzendkosten en installatiekosten te kunnen berekenen.

Omdat u een ander type trap heeft, bieden we u een huis inspectie aan om zo een aanbieding te kunnen doen.

Vi har dessverre ingen distributør i landet du valgte. Du kan likevel fullføre skjema, så sender vi deg informasjon om AssiStep.

In sommige gevallen hebben wij meer informatie nodig over uw trap. Daarom vragen wij u om uw telefoonnummer, zodat wij u kunnen bellen indien nodig. Uw emailadres hebben wij nodig om uw offerte te kunnen mailen inclusief extra informatie.

Controleert u alstublieft uw ingevoerde gegevens voordat u op verzenden klikt.

Nadat u het formulier verstuurd heeft ontvangt u een email met een prijsindicatie. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en is veilig bij ons.
Bedankt voor de aanvraag. U ontvangt binnenkort een e-mail met meer informatie en een prijsopgave op basis van uw keuzes