Stuur een aanvraag
Vraag een terugbelverzoek aan
Bel ons
Houdt de cmdctrl -toets ingedrukt en druk op +/-
Hoofd pagina -> Nieuws en artikelen -> Wat Is De Prijs Traplift Met Bocht?

Nieuws

Wat Is De Prijs Traplift Met Bocht?

3 best alternatives to curved stair lifts
Geschatte leestijd 4 min. Gepubliceerd 03.02.2020
Gebogen trapliften kunnen behoorlijk duur zijn. In dit artikel bespreken we prijzen en opties en kijken we naar goedkopere alternatieven voor een gebogen traplift.

1. Hoeveel kost een traplift met bochten?

Gebogen trapliften zijn er in verschillende vormen en prijsklassen. Aangezien gebogen trapliften doorgaans op uw specifieke trap moeten worden afgestemd, heeft dit een grote impact op zowel prijs en levertijd.

Gemiddeld bedragen de kosten voor gebogen trapliften tussen de € 6.000 - € 10.000 inclusief de standaard fabrieksgarantie van 1 jaar.

Volgens het meest recente onderzoek van Welke.co.uk betaalden Britse klanten in 2018 gemiddeld € 200 voor een gebogen traplift. Als algemene regel geldt dat elke bocht in uw trap de basisprijs van de traplift verdubbelt, aangezien alle bochten op maat moeten worden gemaakt om precies in uw trap te passen.

Waarde herverkoop
Omdat gebogen trapliften op maat worden gemaakt voor uw trap, zijn ze na enkele jaren helaas erg moeilijk als gebruikt product te verkopen.

De gemiddelde gebruikstijd van eengebogen traplift is ongeveer 2 jaar. De maandelijkse kosten kunnen daarom behoorlijk hoog zijn, aangezien de waarde bij een herverkoop erg laag is in vergelijking met de initiële aankoopkosten.

Stolheis

2. Waarom alternatieven voor gebogen trapliften een overweging waard zijn

Zoals gezegd, de de initiële aankoopkosten zijn vrij hoog vergeleken met de waarde die u overhoudt nadat de fabrieksgarantie van 1 jaar is verstreken. U kunt er echter voor kiezen om een verlengde garantieperiode aan te schaffen waarbij alle service- en reparatiekosten worden gedekt. Volgens Welke.co.uk hebben gebogen trapliften meestal om de 6 tot 12 maanden een servicebeurt nodig.

Naast de hoge prijs nemen gebogen trapliften best veel ruimte in beslag in en om uw trap. De ziteenheid steekt ongeveer 60 cm uit de muur tijdens gebruik. Dit is ook de reden waarom gebogen trapliften vaak niet voldoen aan de bouwvoorschriften.

Zo lang mogelijk zelfstandig in beweging blijven en blijven traplopen is een van de grootste gezondheidsvoordelen die u in uw eigen huis kunt hebben.

Sterker nog, wetenschappelijke studie's hebben aangetoond dat dagelijkse activiteiten zoals stofzuigen, korte wandelingen, en uw eigen trap beklimmen een positief effect hebben op uw levensverwachting. Een studie onder 36.000 mensen uit Noorwegen, Zweden, UK en USA laat zien dat deze simpele activiteiten een grote invloed hebben op uw gezondheid en levensverwachting.

3. AssiStep

Toen we het bekroonde en budgetvriendelijke traplopen hulpmiddel AssiStep ontwierpen, stelden we ons hoge doelen.

De AssiStep moet:

  1. Een goedkoper alternatief zijn voor gebogen trapliften
  2. 100% modulair zijn, zodat de levering en installatie snel is
  3. Beschikbaar zijn voor alle soorten trappen
  4. Beweging en zelfstandigheid stimuleren voor iedere gebruiker
  5. De gebruiker de mogelijkheid geven zo lang mogelijk in zijn eigen huis te blijven wonen

De AssiStep ontving in 2019 de prestigieuze prijs van ‘’Best solution’’ door het SilverEco Aging Well-initiatief.

De AssiStep is het enige traphulpmiddel dat deze prijs heeft gewonnen, en de jury benadrukte het unieke en gepatenteerde Scandinavische design dat op natuurlijke wijze in elke huiselijke omgeving past en het stigma rond traditionele trapliften wegneemt.

Traphulp

4. Hoeveel kost een gebogen AssiStep?

De AssiStep kan zowel in rechte als gebogen trappen worden geïnstalleerd en is aanzienlijk voordeliger vergeleken met gebogen trapliften:

  1. De AssiStep is doorgaans half zo duur in vergelijking met een gebogen traplift
  2. Omdat de AssiStep 100% modulair is, kan hij in de meeste gevallen binnen enkele dagen worden geïnstalleerd

Aangezien de AssiStep een modulair product is, zal de waarde bij herverkoop niet zo veel verminderen als bij een gebogen traplift.

Zoals gezien in

Assistep prijs

Kies uw Assistep

Configureer uw AssiStep - in slechts een paar stappen!

Welk type trap heeft u?

Valg

Wie bent u? Bent u een particulier of een instituut die interesse heeft in een Assistep?

Valg

We hebben uw postcode nodig om de dichtstbijzijnde dealer te vinden en uw verzendkosten en installatiekosten te kunnen berekenen.

Omdat u een ander type trap heeft, bieden we u een huis inspectie aan om zo een aanbieding te kunnen doen.

Vi har dessverre ingen distributør i landet du valgte. Du kan likevel fullføre skjema, så sender vi deg informasjon om AssiStep.

In sommige gevallen hebben wij meer informatie nodig over uw trap. Daarom vragen wij u om uw telefoonnummer, zodat wij u kunnen bellen indien nodig. Uw emailadres hebben wij nodig om uw offerte te kunnen mailen inclusief extra informatie.

Controleert u alstublieft uw ingevoerde gegevens voordat u op verzenden klikt.

Nadat u het formulier verstuurd heeft ontvangt u een email met een prijsindicatie. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld en is veilig bij ons.
Bedankt voor de aanvraag. U ontvangt binnenkort een e-mail met meer informatie en een prijsopgave op basis van uw keuzes