Stuur een aanvraag
Vraag een terugbelverzoek aan
Bel ons
Houdt de cmdctrl -toets ingedrukt en druk op +/-
Hoofd pagina -> Nieuws

Nieuws en artikelen

Geschatte leestijd 1 min. Gepubliceerd
21.09.2020

Veilig Traplopen Met Het Trap Handvat

Heeft u extra ondersteuning nodig bij het traplopen? Maak kennis met het unieke AssiStep-trap handvat, dat meer veiligheid en ondersteuning biedt bij het traplopen. De AssiStep-hendel bestaat uit een moderne en discrete handgreep, gekoppeld aan een uniek en hoogwaardig roestvrijstalen railsysteem.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 2 min. Gepubliceerd
15.09.2020

3 Tips Voor Trapveiligheid Voor Ouderen

Van de trap vallen kan dramatische gevolgen hebben, zoals een heupfractuur of een femurhalsfractuur. In dit artikel zullen we verschillende opties bekijken om traplopen veiliger te maken.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 3 min. Gepubliceerd
03.02.2020

▷ Traplift Kosten & Prijsklassen 2023

Naarmate u ouder wordt, is het vroeg of laat de vraag wat er gebeurt wanneer u moeite krijgt met traplopen. Moet u wachten tot het zover is of uit voorzorg nu al uw leefruimte aanpassen? Welke traplift kosten kunt u verwachten? In dit artikel kijken we naar de gemiddelde kosten van een traplift en welke alternatieven voor u geschikt kunnen zijn.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 3 min. Gepubliceerd
03.02.2020

Wat Is De Prijs Traplift Met Bocht?

Gebogen trapliften kunnen behoorlijk duur zijn. In dit artikel bespreken we prijzen en opties en kijken we naar goedkopere alternatieven voor een gebogen traplift.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 4 min. Gepubliceerd
20.01.2020

6 Dingen Die U Moet Weten Voordat U Een Traplift Koopt

Bent u op zoek naar een traplift? Lees onze 6 belangrijkste dingen die u moet weten en ontdek welke alternatieven er zijn.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 7 min. Gepubliceerd
11.09.2018

Tips Om Te Blijven Bewegen Voor Ouderen

Blijven bewegen voor ouderen: iedereen kan mobiel en in beweging blijven - ook op oudere leeftijd. Hoewel u er in eerste instantie misschien aan twijfelt, kunt u uw eigen flexibiliteit en mobiliteit trainen met gerichte beweging en een trainingsplan op maat – en dat met plezier! Verderop in dit artikel vindt u een brochure met de beste tips voor eenvoudige trainingsoefeningen die gemakkelijk in uw dagelijkse leven kunnen worden geïntegreerd en waarmee u alledaagse activiteiten kunt omzetten in een effectieve training.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 7 min. Gepubliceerd
21.08.2018

Valpreventie [Richtlijn]

AssiStep en valpreventie: vallen is een van de meest voorkomende oorzaken van ongevallen. Alleen al in Duitsland vallen jaarlijks meer dan 600.000 mensen. Volgens het federale bureau voor de statistiek (Statistisches Bundesamt) stierven alleen al in 2015 12.867 mensen als gevolg van een val. Vooral ouderen lopen vaak ernstig letsel op. De Duitse Medische Vereniging van Noordrijn (Deutsche Ärztekammer Nordrhein) schat dat ongeveer 80 procent van alle 80-jarigen en ongeveer 30 procent van alle 65-plussers jaarlijks in hun eigen huis vallen.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 5 min. Gepubliceerd
15.08.2018

Traplift: Waarom Alternatieven Het Overwegen Waard Zijn

Voor mensen die moeite hebben met traplopen, zijn er verschillende oplossingen op de markt. Een traplift was voorheen een van de meest gekozen manieren om deze uitdaging aan te pakken, echter bespreken wij in dit artikel waarom een traplift niet per se de beste oplossing voor u is, en kijken we ook naar geschikte alternatieven.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 5 min. Gepubliceerd
03.08.2018

Welke Alternatieven Zijn Er Voor Trapliften?

Naarmate we ouder worden en gezondheidsproblemen ontwikkelen, wordt traplopen een steeds grotere uitdaging. Een traplift is één van de manieren om deze uitdaging te verhelpen. In dit artikel gaan we in op enkele beschikbare opties, evenals de kosten voor trapliften en voor de AssiStep.

Lees het artikel
Geschatte leestijd 3 min. Gepubliceerd
28.07.2018

Hulpmiddelen Voor Ouderen - Onze Aanbevelingen

Hulpmiddelen voor ouderen en onze aanbevelingen: Veel ouderen hebben problemen met lopen. Er zijn verschillende producten die uitkomst kunnen bieden. In dit artikel geven we u aanbevelingen voor loophulpmiddelen voor senioren die de nodige ondersteuning bieden en helpen om dagelijks in beweging te blijven.

Lees het artikel