Stuur een aanvraag
Vraag een terugbelverzoek aan
Bel ons
Houdt de cmdctrl -toets ingedrukt en druk op +/-
Hoofd pagina -> Gebruikersverhalen -> De zesjarige Peder werd geboren met Cerebrale Parese en kon niet zelfstandig trap lopen. Totdat hij een AssiStep traphulp kreeg

Gebruikersverhalen

De zesjarige Peder werd geboren met Cerebrale Parese en kon niet zelfstandig trap lopen. Totdat hij een AssiStep traphulp kreeg

De traprollator AssiStep is een geweldig alternatief voor trapliften. Het houdt je veilig en actief
Geschatte leestijd 3 min. Gepubliceerd 30.04.2018
Peder werd geboren met Cerebrale Parese en was altijd afhankelijk van hulp om trap te lopen. Met de AssiStep slaagde hij erin om de trap al zelfstandig te beklimmen bij zijn eerste poging.
Woningaanpassing voor kinderen met een handicap

Zoals de meeste kinderen met Cerebrale Parese, heeft Peder motorische beperkingen. Dit maakt het voor hem moeilijk om te kruipen, lopen, zitten en rennen. Hoewel hij in zijn eentje veel kan bereiken, heeft hij nooit zelf de trap op kunnen komen. Maar toen zijn familie over de AssiStep hoorde, was er hoop voor hem om precies dat wel te doen.

Ze hebben navraag gedaan om de traphulp thuis te laten installeren.

Niet alleen heeft het verkrijgen van een AssiStep Peder, tot zijn grote vreugde, in staat gesteld om zelf de trap op te gaan, het verbeterde ook zijn functioneren op andere gebieden. Volgens zijn moeder zijn zowel zijn kern spiermassa als zijn lichaamshouding verbeterd als gevolg van het feit dat hij de AssiStep traphulp thuis gebruikt.

Nadat Peder de AssiStep heeft gekregen, hebben we een groot verschil opgemerkt wanneer hij op normale trappen loopt. Hij heeft meer kracht in zijn kern spiermassa en zijn lichaamshouding is sterk verbeterd
Peder’s moeder
De traphulp AssiStep laat kinderen veilig traplopen
De traphulp AssiStep is een traphulpmiddel voor kinderen
Wat is Cebebrale Parese

Cerebrale parese (CP) is de algemene term voor een groep aandoeningen met een verminderde motorische functie en wordt veroorzaakt door een abnormale ontwikkeling of beschadiging van de zich ontwikkelende hersenen tussen het foetale stadium en de vroege jeugd. Een belangrijk diagnostisch criterium is dat de hersenbeschadiging niet verslechtert, maar statisch blijft (niet vordert). Wat volgt uit de diagnose, hangt af van de grootte en de plaats van de schade. Ongeveer twee of drie op de duizend kinderen worden geboren met of ontwikkelen later cebebrale parese.

Bekijk de eerste poging van Peder om trap te lopen met The AssiStep

Waarom de AssiStep een goede keuze is?

Ontworpen voor uw woning

De AssiStep is ontworpen en ontwikkeld door ingenieurs en industrieel ontwerpers van de toonaangevende technische universiteit van Noorwegen.

De AssiStep is ontworpen om op natuurlijke wijze in uw thuisomgeving te passen als een discrete oplossing.

Houdt u veilig en actief

De AssiStep is getest en gecertificeerd door de wereldwijd erkende TÜV uit Duitsland. Het is goedgekeurd voor gebruikers met een gewicht tot 120 kg en voldoet aan de technische veiligheidsnormen EN ISO 12182: 2012 en EN ISO 14971: 2012.

Kan in de meeste soorten trappen worden geïnstalleerd

AssiStep is ontworpen om zich makkelijk aan te passen aan uw trap. Het kan zowel bij rechte als gebogen trappen worden geïnstalleerd, evenals in trappen met vlakke landingen.

Neemt zeer weinig ruimte in

Wanneer het handvat is gevouwen, zult u alleen de prachtige roestvrijstalen leuning opmerken.

Download onze brochure

  • .pdf
    AssiStep brochure AssiStep-brochure-dutch.pdf Maat: 4,17 mb Last ned